tisdag 31 mars 2009

Funktionell träning

Det är mycket snack om funktionell träning nu på gymmet, som om det blivit lite av en hype. Jag kan meddela att i helgen utövade jag RIKTIG funktionell träning- jag högg och staplade ved!

Vi var nere i skåne hos H:s pappilainen och gjorde lite småutflykter bland annat till Kullen som är en av flikarna i skälderviken. Utsikten uppifrån toppen var helt otrolig, hade svårt att fånga på bild hur högt det var men nedan finns lite lånade bilder från H. Helgen var urmysig och jag ser mer och mer fram emot att få flytta ned till denna underbara stad. På fredagen var jag i Lund på exjobbsintervjuer hela dagen, kom hem till H:s pappas gård på kvällen, åkte och hämtade H från tåget och hade lite myskväll ihop. På lördagen bar det av på utflykt till Kullen och Mölle. Sen åkte vi hem och åt lite lunch och for sen iväg och hälsade på en av H:s bästa kompisar, det var trevligt! De bodde i ett jättemysigt hus ute på landet fullproppat med orginella detaljer så som gamla fina bensinpumpar, leksaksbilar, skåp mm mm... Efter besöket fick jag övningsköra lite, det gick bra förutom att bilen belv överhettad så vi fick ringa på hos närmaste hus och be om vatten till expanderingskärlet. På vägen tillbaka gjorde vi ett spontanbesök hos en granne, det blev husesyn då de hade byggt om och mera trevligt pratande. När vi kom hem högg vi lite ved och åt middag.

Söndagen bestod av vedhuggning sen lunch hos H:s mamma, smaskigt! Sen åkte vi hem till H:s andra bästa kompis och hjälpte till lite i deras trädgård och busade med schäfern Kessie. Sen ringde H:s pappa och sa att de hade besök av H:s faster och farbror så vi åkte tillbaka och fikade lite med dem, de var supergoa. På kvällen högg vi ved och staplade, sågade ned och släpade trädgrenar tills det blev så mörkt att vi inte såg något. Då gick vi in och åt, myste lite i soffan och la oss tidigt för att ta tåget hem på måndagsmorgonen.




3 kommentarer:

Kamilla sa...

Åhååå, vilket blått vatten! Inte för att jag brukar våga bada så mkt utomhus, du vet, hajar gömmer sig överallt! ;P men endå. nästan så man faktis måste komma och hälsa på sen bara för att få doppa tårna i det böljande blåååå ;)

A-lee sa...

såklart du ska! kommer vara underbart i sommar med den låååånga sandstranden, har kirrat jobb där nere nu så nu e det ingen återvändo, flyttlasset går i mitten av juni, jag börjar jobba den 16juni och jobbar sen till 19 juli, så kom ner bara! henkes pappa har stooort hus så ni kan få eget rum till och med. puss

Kamilla sa...

åhå, här rullar det på :) Vad har du fått för jobb då? Ngt spännande? Shit, det är fasiken inte långt kvar. Jösses vad snabbt tiden går! :)